İzmir Kemalpaşa Belediyesi, Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 375 temizlik personeli alımı yapacak. İŞKUR aracılığıyla yapılacak alımlarda liste yöntemiyle adaylar belirlenecek. Toplamda 182 gün sürecek programda adayların günlük çalışma süreleri ise 7,5 saat olacak.

TYP KAPSAMINDA ALIMLARA NASIL BAŞVURULUR?

Toplum Yararına Program dahilinde Kemalpaşa Belediyesi’nin personel alımına başvurmak için adayların İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmaları gerekiyor. Adaylar başvurularını 266340 numaralı TYP kodu ile aşağıdaki linkten online ortamda gerçekleştirebilecek.

İŞKUR üzerinden TYP kapsamında alınacak personel temininde liste yöntemi uygulanacağı için adayların İŞKUR meslek danışmanlığı hizmetinden yararlanması ve iş ve meslek danışmanı tarafından işe uygun bulunması gerekiyor. Bu nedenle başvuruların daha sağlıklı olması için adayların İŞKUR temsilciliklerine uğrayarak iş ve meslek danışmanları ile görüşme işe alımlarda daha etkili olacaktır.

TYP PROGRAMINA KİMLER BAŞVURABİLİR?

TYP kapsamında başvuruların geçerli olması için İŞKUR’a kayıtlı olmanın yanında adayların 18 yaşını tamamlamış olmaları, emekli malul, dul ve yetim aylığı almıyor olmaları, açıköğretim harici öğrenci olmamaları, görevlerine başlayacakları tarih itibariyle herhangi bir sosyal yardım almıyor olmaları gerekmektedir.

Kemalpaşa Belediyesi çevre temizliği personel alımı ilanına ulaşmak için TIKLAYIN.

Editör: TE Bilisim