Devlet Personel Başkanlığı tarafından 19 Ocak 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre İnönü Üniversitesi bünyesinde bulunan personel açığını kapatmak için toplamda 50 kişilik boş kadro ile personel alımı gerçekleştirecek. Ayrıca alınacak adaylara KPSS puan durumuna göre sözlü ve/veya yazılı sınav yapılacaktır. Adayların Giriş sınavına katılabilmeleri için 2016 yılında yapılan kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

ALIM YAPILACAK KADRO:

İnönü Üniversitesi bünyesine toplamda 50 kişilik boş kadro ile alım yapacağını belirtti. Bu yönde İnönü Üniversitesi bünyesine, Yükseköğretim kurumlarının Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu lisans programlarının birinden mezun olmak şartı ile Sözleşmeli olarak hemşire alımı gerçekleştirecek.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İnönü Üniversitesi alım yapacağı kadro için adaylardan, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adyalar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak ve 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

İnönü Üniversitesi sözleşmeli hemşire alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 02 Şubat 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular şahsen yapılacak olup adaylar başvurularını istenilen belgeler ile birlikte yapacaklardır.İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak ilanı inceleyebilirler.

Editör: TE Bilisim