Devlet Personel Başkanlığı üzerinde yayımlanan ilana göre İnönü Üniversitesi bünyesine farklı kadrolarda sözleşmeli olarak personel alımı yapılıyor. Bu kapsamda haberimizin devamında sizlere ilanın detayları hakkında detayları aktarıyor olacağız.

İLANIN DETAYLARI:

İnönü Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans kapsamında sözleşmeli personel alacakç Bu yönde Lisas mezunu 91 Hemşire ve Ön Lisans mezunu 10 Sağlık teknikri alımı yapılacak.

GENEL ŞARTLAR NEDİR?

1.657 sayılı Kanunun 48.maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2.Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

3.Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak veya tecilli olmak.

4.657 Sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla ilan edilen sözleşmeli personel pozisyonuna ilişkin yataklı tedavi kurumlarında 24 saat esasına dayalı çalışmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.

5. ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından 2018 yılı için Ön Lisans ve Lisans mezunu için puan almış olmak,

ÖZEL ŞARTLAR:

HEMŞİRE: Yükseköğretim kurumlarının Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu lisans programlarının birinden mezun olmak.

SAĞLIK TEKNİKERİ: Yükseköğretim kurumlarının Pataloji Laboratuvar, Pataloji Laboratuvar Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak, Yükseköğretim kurumlarının Radyoloji veya Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak ve Yükseköğretim kurumlarının Anestezi veya Anestezi Teknikerliği önlisans programından mezun olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

İnönü Üniversitesi sözleşmeli perosnel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 13 Ocak 2020 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 24 Ocak 2020 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.Başvurular, istenen belgeler ile birlikte personelilan.inonu.edu.tr adresinden online yapılacaktır üniversiteye başvuru yapmaları gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı inceleyebilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim