İnönü Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvurular geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olup artık başvurular sona ermektedir. Bu kapsamda henüz başvuru yapmamış olan adaylar için ilgili ilan hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.

95 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

İnönü Üniversitesi bünyesine Yazılı vesözlü sınav yapılmaksızın sözleşmeli personel alımı yapacak. Alımlar 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre sözleşmeli olarak yapılacak olup Ön Lisans ve Lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek. 

Alım yapılacak kadrolar ise, Sağlık Teknikeri, Büro Perosneli, Hemşire, Diğer Sağlık Personeli, Büyolog kadrolarında 95 kişilik kadro ile alım yapılacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

İnönü üniversitesine personel alımı başvuruları 18 Mayıs 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 01 Haziran 2021 tarihine kadar yapılması beklenmektedir. Adaylara verilen 15 günlük başvuru süresinin sonuna gelindi. Henüz başvuru yapmamış oan adaylar Buraya Tıklayarak alım yapılacak kadrolara ve ilanın detaylarına ulaşabilirsiniz.

MÜLAKAT YAPILMAYACAK!

İnönü üniversitesi alımını yapacağı Sözleşmeli Personel adayları içn herhangi bir yazılı veya sözlü olarak mülakat yapmayacak. Adayların başvuruları KPSS Puanına göre alınmış olup değerlendirmeler KPSs Puanına göre yapılacaktır. 

KPSS değerlendirmeleri başvuru sayısına göre en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile yapılacaktır. 

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvuruda bulunan adayların en çok merak ettiği konulardan biriside başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı oldu. Bu yönde Üniversiteye başvurular 01 Haziran 2021 tarihinde sona erecek olup adaylar başvuru sonuçlarına 14 Haziran 2021 tarihinde Üniversitenin www.inonu.edu.tr adrresi üzerinden ulaşabilecekler.

BAŞVURU SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim