Devlet Personel Başkanlığından yapılan duyuru ile İnönü Üniversitesinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 93 kişilik sözleşmeli personel alımı yapacağı ilan edildi. Müracaatların 14 Nisan 2017'de başlayacağı belirtilmişti ve başvurular başladı.

Buna göre İnönü Üniversitesi Rektörlüğü tarafından hazırlanan ve Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımlanan ilan da toplam 93 sözleşmeli personel alımı yapılacağı ilan edilmişti. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor ve İnönü Üniversitesi 93 personel alımı detayları nedir?

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılan duyuru ile İnönü Üniversitesinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 93 sözleşmeli personel alımı yapılacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak. Buna göre Hemşire - 90 Personel, Fizyoterapist - 2 Personel, Sağlık Teknikeri - 1 Personel bu pozisyonlar için yanlarında belirtilmiş olan personel sayısı kadar alım yapılacaktır.

BAŞVURULAR

İnönü Üniversitesi hemşire, fizyoterapist ve sağlık teknikeri pozisyonları için toplam 93 kişilik sözleşmeli personel alımı yapacak. Peki başvurular nasıl yapılacaktır. Buna göre adayların 14 Nisan 2017 - 28 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacak olup adayların Başvuru dilekçesi, özgeçmiş, 1 adet vesikalık fotoğraf, e-devlet üzerinden alınan mezun belgesi çıktısı, nüfus cüzdanı fotokopisi ve KPSS sonuç belgesini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

DETAYLAR VE BAŞVURULAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim