İnönü Üniversitesi geçtiğimiz günlerde yayımladığı personel alımı ilanına göre 292 kişilik boş kadro ile personel alımı yapılacak. Bu kapsamda başvurular 27 Ağustos 2020 tarihinde başlamış olup artık sona ermektedir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için ilan hakkında detayları sizlerle paylaşacağız. Aynı zamanda başvuru yapan adaylar için de sonuç ve değerlendirmeler hakkında bilgileri aktaracağız.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

İnönü Üniversitesi sözleşmeli perosnel alımı başvurularu en geç 11 Eylül 2020 tarihine kadar yapılması gereklidir. 27 Ağustos 2020 tarihinde başlayan başvuru sürecinde henüz başvuru yapmamış olan adayar başvurularını Başvuru dilekçesi, e-Devlet üzerinden alınmış mezuniyet belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ve KPSS sonuç belgesi ile birlikte İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Bürosuna son başvuru tarihi mesai saati bitimine kadar teslim edilmesi gerekmektedir. (Covid salgın hastalığının dikkate alınarak başvurularda yığılmanın olmaması adına son günün beklenmemesi.)

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

DEĞERLENDİRMELER:

İlana başvuru yapmış olan adayların KPSS puanları ele alınarak yapılacak sıralama ile adayların yerleşme durumu belirlenecektir. Buna göre adayların KPSS'den almış oldukları en yüksek puana göre belirlenecektir.

YERLEŞTİRME SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK!

Yerleştirme sonuçları en geç 30.09.2020 tarihinde www.inonu.edu.tr adresinde açıklanacaktır. Sonuçların açıklanması tebligat mahiyetinde olacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim