Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre İnönü Üniversitesi bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı kadrolarda toplamda 154 kişilik boş kadro ile alım yapacağını belirtti. Söz konusu ilana başvuru yapacak adaylardan 2016 yılı KPSS puanı almış olmaları şartı istenecek olup ayrıca adaylara yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın KPSS puan durumuna göre alım yapılacaktır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

İnönü Üniversitesi bünyesine Lisans ve Önlisans mezunu 154 kişi alacak. Bua göre alımlar farklı kadrolarda yapılacak olup, alım kadroları, 130 Lisans mezunu hemşire, Önlisans mezunu 20 Sağlık Teknikeri, lisans mezunu 2 Fizoterapist, 1 Psikolog ve 1 Biyolog olmak üzere toplamda 154 kişi alınacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adaylar başvurularını yapabilmeleri için öncelikle başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedri. İlgili alım kadroları için adayların pozsiyona göre iligli Lisans ve Önlisans bölümlerinden mezun olmuş olmak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu personeli Seçme Sınavından B grubu puan durumuna göre, Lisans mezunları için KPSSP3 ve Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir. 

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre başvurular 18 Nisan 2018 tarihi ilr 02 Mayıs 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Adaylar başvurularını. Başvuru dilekçesi, Özgeçmiş, 1 adet vesikalık fotoğraf, Mezuniyet belgesi, Nüfus cüzdanı fotokopisi ve KPSS sonuç belgesi ile birlikte İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Bürosuna son başvuru günü mesai saati bitimine kadar şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.