İnönü Belediyesi Sözleşmeli Personel Alımı

İnönü Belediyesi Personel alımı gerçekleştiriyor. İnönü Belediyesi bümyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere, Mesleki ve Teknik Lise mezunu (Motor Bölümü Mezunu 1 adet Teknisyen alıyor. Sizde İnönü Belediyesi ailesine katılmak için, alt kısımda verilmiş olan, genel niteliklere, özel şartlara, başvuru bilgilerine ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

T.C ESKİŞEHİR İNÖNÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞI TAM ZAMANLI SÖZLEŞMELİ TEKNİK PERSONEL ALIM İLANI

5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. Maddesi gereğince boş bulunan aşağıda sınıfı, unvanı, adedi ve öğrenim durumu belirtilen 1 adet tam zamanlı teknik personel alımı yapılacaktır.

Sıra

No

Unvan

Adedi

Sınıfı

Eğitim Durumu

1

Teknisyen

1

T.H.S

Mesleki ve Teknik Lise mezunu (Motor Bölümü Mezunu)

SINAV GİRİŞ TARİHİ:

Sözlü mülakat olarak tek aşamada yapılacaktır.

Sözlü sınav tarihi 30.04.2015 günü saat 14.00'de Belediyemiz Dairesinde yapılacaktır.

Sözlü sınavda adayların mesleki genel kültür, kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, davranış ve mesleğe uygunluğu gibi niteliklere sahip olup olmadığı göz önünde bulundurulacaktır . Adayların başvuru veya atama işlemleri için istenen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve göreve başlatılmaz.

Göreve başlatılmış olsalar dahi iptal edilir.Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında 29.09.2004 tarih ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır.

Sözlü sınav sonucunu kazanan Belediyemiz ilan panosunda ilan edilecektir.

SINAV İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI:

1-657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2-Mesleki ve teknik Lise Motor Bölümü mezunu olmalıdır.

3-Başka bir kurumla sözleşmesi bulunmamak.

4-Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunları bulunmamak.

5-Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere ağır hapis veya 6 aydan fazla veya affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve resmi ihale ve satımlara fesat karıştırma, devlet sırlarını açığa verme suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

BAŞVURU ŞEKLİ:

Adayların 27.04.2015-29.04.2015 tarihleri arasında saat 17.00'ye kadar İnönü Belediye Başkanlığı Personel Şefliği' ne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Diğer başvurular kabul edilmeyecektir. BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER:

1-Başvuru dilekçesi

2-Öğrenim durum belgesi fotokopisi

3-Nüfus Cüzdanı fotokopisi

4-Fotoğraf(2 adet)

5-Özgeçmiş CV.

6-İkamet belgesi(İnönü İlçe Sınırları içerisinde ikamet etme şartı)

7-Sağlık Raporu

(İSTENİLEN BELGELER ŞEFFAF DOSYADA SIRALI BİR ŞEKİLDE TESLİM EDİLECEKTİR.)

Kadir BOZKURT Belediye Başkanı

Editör: TE Bilisim