Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Sinop İl Özel İdaresi personel alımı yapacağını belirtti. Söz konusu yayımlanan ilana göre Sinop İl Özel İdaresi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için 1 kişilik boş kadro ile Avukat alımı yapacak. Adayların başlvuru yapabilmeleri için öncelikle belirtilen başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Söz konusu yayımlanmış olan ilana göre Sinop İl Özel İdaresi 1 kişilik avukat kadrosu ile adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Başvuru tarihi itibari ile 40 yaşından büyük olmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak,Üniversitelerin Hukuk fakültesi lisans programlarından mezun olmuş olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak şartları aranacaktır.

Ayrıca Avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak, Avukatlık staj süresi hariç en az 5 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak, Sinop il sınırları içerisinde olmak ve KPSSp3 puan türünden puan almış olmak tercih sebebidir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 26 Eylül 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 03 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Sinop Ġl Özel Ġdaresi Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ve e-posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

İlanın Tam Metni