İki Üniversiteye personel alımı başvuruları sona eriyor. 2 Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 40 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli Personel Alımı yapılacak olup Farklı kadrolarda yapılacak alımlar için Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı yapılacak olup ilanların detaylarını İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

İKİ ÜNİVERSİTEYE 40 PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre alımlar Namık Kemal Üniversitesi ve Türk-Alman Üniversitesi tarafından yapılacak.

Türk Alman Üniversitesi 16 kişilik kadro ile, 5 Büro Personeli, 1 Kütüphaneci, 1 Antrenör, 1 Mimar, 1 Mühendis, 1 Mühendis (Sistem ve Ağ Uzmanı), 1 Mühendis (Yazılım), 1 Tekniker (Ağ Teknikeri), 1 Tekniker (Gıda), 1 Teknisyen (Karocu / Fayansçı), 1 Teknisyen (Boyacı/Badanacı), 1 Teknisyen (Marangoz) alımı yapılacak.

Namık Kemal Üniversitesi, 24 kişilik kadro ile 20 Hemşire ve 4 Laborant alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

KPSS sınavına girmiş olmak, lisans düzeyi için KPSSP3, ön lisans düzeyi için KPSSP93 puanı esas alınacaktır. Adayların KPSS puanının, başvurduğu ilan kodunda aranan öğrenim şartına uygun olması gerekmektedir.

Güvenlik Soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak.

Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumumun bulunmaması.

Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler" hükmü gereğince bu maddeye aykırı durumu tespit edilenlerin atamaları yapılmayacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Söz konusu Üniversitelere personel alımı için adaylar başvurularını en geç 18 Ekim 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu kapsamda aşağıdaki bağlantıları kullanarak ilanların detaylarına ulaşabilir ve başvuru yapabilirsiniz.

Namık Kemal Üniversitesi 24 Ön Lisans Mezunu Personel Alımı İlanı

Türk-Alman Üniversitesi 12 Alanda 16 Kamu Personeli Alımı

Editör: TE Bilisim