Kafkas Üniversitesi ve Harran Üniversitesi tarafından geçtiğimiz gün yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre iki üniversite toplamda 181 sözleşmeli personel alımı yapacak. Ancak başvurularda son günlere gelindi. Adaylar başvurularını her iki üniversite içinde en geç 04 Ağustos 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İşin Olsa ekibi olarak sizlere her iki ilan içinde detayları ve kadro dağılımlarını paylaşacağız.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Kafkas Üniversitesi: lise, Ön Lisans ve Lisans Mezunu, 67 Hemşire, 17 Ebe, 3 Eczacı, 8 Röntgen Teknisyeni, 4 Laborant, 1 Psikolog, 3 Diğer Sağlık Personeli ( Paramedik ), 2 Diğer Sağlık Personeli ( Odyolog ) ve 1 Sağlık Teknikeri alımı yapılacak.

Harran Üniversitesi: 75 kişilik boş kadrosu ile, 50 Hemşire, 4 Ebe, 2 Eczacı, 1 Diyetisyen, 2 Laborant, 8 Sağlık Teknikeri ve 8 Diğer Sağlık Personeli alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi nitelikler aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR:

Alım yapılacak kadrolar için adaylardan özel olarak eğitim, KPSS gibi şartlar aranır.

  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,
  • 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak,
  • Alım yapılacak kadroya göre ilgili eğitimi sürecini tamamlamış olmak,
  • Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dahil) şartını kabul etmek.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Söz konusu olan Kafkas Üniversitesi ve Harran üniversitesine personel alımı başvuruları 21 Temmuz 2020 tarihinde başlamış olup en geç 04 Ağustos 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu yönde başvuru sonuçları adayların KPSS puanına göre belirlenecek.

Kafkas Üniversitesi ve Harran Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları ilanın son başvuru tarihinden en geç 15 gün içerisinde açıklanacak. Yani en geç 20 Ağustos 2020 tarihine kadar açıklanması bekleniyor. Sonuçlar her üniversitenin resmi İnternet adresi üzerinde ilan edilecektir.

Editör: TE Bilisim