İçişleri Bakanlığına personel alımı yapılacak. İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere  farklı kadrolarda İstihdam yapacak. Söz konusu alımlar önümüzdeki gün başlıyor.  Başvurusu kabul edilecek adaylara yazılı ve sözlü sınav yapılacak. Bu yönde tüm aşamalardan geçen 12 kişi alınacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

İçişleri Bakanlığı Kamu Personeli Alımı için başvuru yapacak adayalrdna genel olarak 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca adayların KPSS ve YDS puanlarıda değerlendirmede büyük rol oynayacak.

Bu kapsamda 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve ÖSYM tarafından yapılan Yabancı Dil Sınavından İngilizce dilinden puan almış olmak şartı aranacak.

Aynı zamanda KPSS puanı olmayan adaylarında başvruları kabul edilecektir. KPSS puanı olmadan başvuru yapan adayların puanları 70 olarak ele alınacak olup YDS puanı 0 olarak sayılacaktır. Bu sebeple KPSS puanı ile başvuru yapan adayların şansı daha yüksek olacak.

Başvuru Süreci 20 Kasım 2020 Cuma Günü Başlıyor!

İçişleri Bakanlığına personel alımı için başvurular 20 Kasım 2020 tarihi ile başlayacak. Adaylara başvuru için 10 günlük süre verilecek olup 29 Kasım 2020 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecektir.  Başvurular sadece www.icisleri.gov.tr adresli internet sitesinde yer alan "2020 yılı Sözleşmeli Bilişim Personeli Sınavı Başvuru Formu’na Elektronik ortamda başvuru yapılacak.

İLANLARI TAKİO ETMEK İÇİN BURAYA KATILIN

İLANDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

Android İşin Olsa Uygulamamız

İOS İşin Olsa Uygulaması

Editör: TE Bilisim