Hava Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Subay Alımı 2016

Hava Kuvvetleri Komutanlığı subay alımı gerçekleştirecek. Hava Kuvvetleri Komutanlığı 2016 yılı muvazzaf/sözleşmeli subay alım ilanına ilişkin tün soruları haberimizde bulabilirsiniz.

 

 

2015 yılı içinde açıklanan Hava Kuvvetleri Komutanlığı muvazzaf/sözleşmeli subay alımı için beklenen açıklama yapıldı. Hava Kuvvetleri Komutanlığı 2016 yılı muvazzaf/sözleşmeli subay alımı gerçekleştirecek. Peki Hava Kuvvetleri Komutanlığı 2016 yılı muvazzaf/sözleşmeli subay alımları ne zaman nasıl ve hangi şartlarla gerçekleşecek işte ayrıntılar.

 

2016 yılı içinde her kurum gibi Hava Kuvvetleri Komutanlığı'da personel alımları yapacak. Hava Kuvvetleri Komutanlığı yılın ilk personel alım ilanını yayınladı. 2016'da Hava Kuvvetleri Komutanlığı muvazzaf/sözleşmeli subay alacağını resmen duyurdu.

 

Hava Kuvvetleri Komutanlığı 2016 yılı muvazzaf/sözleşmeli subay alımına başvuru yapacak olan adaylardan hangi belgeler istenecek. Başvurularda KPSS şartı aranacak mı? Hava Kuvvetleri Komutanlığı 2016 yılı muvazzaf/sözleşmeli subay alım ilanına başvurular ne zaman son buluyor? Yaş şartı aranıyor mu? Hava Kuvvetleri Komutanlığı 2016 yılı muvazzaf/sözleşmeli subay ilanına nereden nasıl başvuru yapılacak? Hava Kuvvetleri Komutanlığı 2016 yılı muvazzaf/sözleşmeli subay başvuru koşulları belli oldu mu? Hava Kuvvetleri Komutanlığı 2016 yılı muvazzaf/sözleşmeli subay alımı ilanında sıkça sorulan soruların cevapları neler?

 

Bilmeyenler için (muvazzaf)'ın açılımı ise ' Silahlı kuvvetlerde çalışan meslekten subay ve astsubaylarla, askerlik hizmetini yapan erler' olarak bilinmektedir.

 

Hava Kuvvetleri Komutanlığı 2016 yılı muvazzaf/sözleşmeli subay ilanına ilişkin başvuru yapacak adayların aşağıda vermiş olduğumuz linke tıklayarak geniş bir bilgi sahibi olabilirler. Başvurular www.tekok.edu.tr adresinde alınmakta olup başvuru kılavuzları ektedir.