Hava Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er ve Erbaş Alımı 2016
Hava Kuvvetleri Komutanlığı er alımı gerçekleştiriyor. Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinin er ihtiyacını karşılamak üzere 2016 yılında da er alacak. Sizde Hava Kuvvetleri Komutanlığı ailesine katılmak için ilanımızın devamını inceleyiniz.
Hava Kuvvetleri Komutanlığı 04 Ocak 2016 tarihinde yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki er ihtiyacını karşılamak üzere bazı aranan niteliklerde Sözleşmeli Er alıyor. Sizde Alt kısımda verilen bilgileri inceleyerek Hava Kuvvetleri Komutanlığının Sözleşmeli Er alımı ilanına 2016 yılı içinde başvuruda bulunabilrsiniz. Hava Kuvvetleri Komutanlığının Er ve Erbaş alımı ilanı için adaylardan aradığı şartlar şöyledir:
GENEL NİTELİKLER:
     - En az ilköğretim mezunu veya dengi okul mezunu olan adaylar,
     - Henüz 25 Yaşını doldurmamış olan adaylar,
      - Herhangi bir suç ile bir ay veya daha fazla hapis cezası almamış olan adaylar,
     - Yapılacak soruşturmadan olumlu sonuç verecek olan adaylar,
     - Kamu haklarından mahrum bulunmayan adaylar,
     - Askeri hastanelerden Sözleşmeli Er Olabilir raporunu almış olan adaylar,
     - Öğrenimimi kendi adına yapmış olan adaylar,
     - Askerlik hizmeti sırasında; firar, amir veya üste fiilen taarruz, emre itaatsizlikte ısrar, üste hakaret, mukavemet, fesat ve isyan suçlarından ve 1632 sayılı Askerî Ceza Kanunu’nun 148’inci maddesinde belirtilen suçların birisinden mahkûm olmamak, 
      - Askeri okullardan ve Türk Silahlı Kuvvetlerinden hiç bir şekilde ilişkisi kesilmemiş olan adaylar,
     - Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan ve Erkek adaylar,
     - Boy ve Kilo oranı  Hava Kuvetleri Komutanlığının istediği şekilde olan adaylar,
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar 04 Ocak 2016 tarihi itibari ile başlayacak olup 2016 yılı içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular,  www.tekok.edu.tr internet adresinde alan başvuru linkinde ilgili alanlara gerekli bilgileri doldurarak yapılacak olup, internet ortamı haricinde, posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Başvuru sonuçları www.tekok.edu.tr adresinden yayımlanacaktır. 
Editör: TE Bilisim