Harran Üniversitesi personel alımı için ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre 60 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bu doğrultuda alımlar en az lise mezunu adaylar içerisinden yapılacak. Harran Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Üniversite hastanesinde görevlendirilecek Sözleşmeli Personel Alımı yapılacak. Sözleşmeli Sağlık personeli alımı başvuru şatları ve kadro dağılımı haberimizin devamında yer almaktadır.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

Harran Üniversitesi 60 kişilik boş kadro ile Mezuniyete göre kadro dağılımı şöyledir:

Lise Mezunu: 15 Hemşire ve 1 Diğer Sağlık Personeli ( Acil Tıp Teknisyeni ),

Ön Lisans Mezunu: 3 Röntgen Teknisyeni, 1 Laborant,

Lisans Mezunu: 35 Hemşire, 1 Psikolog, 1 Fizyoterapist, 3 Ebe

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Harran Üniversitesi adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak" şartları aranacak.

Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gereklidir. Ayrıca özel olarak adaylardan,

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Harran Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için adaylar başvurularını ilanın yayım tarihi olan 17 Haziran 2021 tarihi ile başlayacaklar. Bu yönde adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde yani 01 Temmuz 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadece Üniversitenin Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim