Hakkari İl Özel İdaresi 02 Şubat 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel ihtiyacını karşılamak amaçlı farklı pozisyon ve niteliklerde personel alımı yapacak. Alımlar sözleşmeli olarak yapılacak. Toplamda 11 kişilik kadro ile 2 kişi İnşaat Mühendisi, 2 kişi Harita Mühendisi, 2 kişi Makine Mühendis, 1 kişi Elekrik-Elektronik Mühendisi, 1 adet Maden Mühendisi, 1 kişi Şehir Plancısı, 1 kişi Ziraat Mühendisi (Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü) ve 1 kişi İnşaat Teknikeri olmak üzere dağılmaktadır kadrolar. İnşaat Teknikeri adaylarından 2 yıllık Önlisans yüksekokul mezunu ve diğer pozisyonların hepsi için 4 yıllık Lisans eğitimi veren fakültelerden mezun olmaları şarttır.  bunlar dışında adaylardan aşağıdaki şartları taşımaları aranmaktadır. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler. 

Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Başvuru yapacak 11 kişilik pozisyon için adaylardan, Türkiye Cumguriyeti Vatandaşı olmak, öğrenim şartlarını taşımak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olacak herhangi bir sağlık durumu söz konusu olmaması, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, herhangi bir sıçu bulunmaması, -İl Özel İdaresinin görevli diğer personellerin çalışma şartlarına ve mesaisine uymayı kabul etmek, 2014 ve 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans ( Mühendis ) adayları için KPSSP3 ve Tekniker adayları için Önlisans Mezunu KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Maliye Bakanlığı tarafından belirlenen, Mahalli İdare Sözleşmeli Personel Ücret Tavanları limitleri dahilinde, İl Özel İdaresinin belirleyeceği ücreti kabul etmek ve Şantiye arazisinde ve her türlü arazide çalışmayı kabul etmek şartları aranmaktadir. 

Başvurular ne zaman ve nereye yapılacak?

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 06 Şubat 2017 tarihi ile 10 Şubat 2017 tarihleri arasında saat 08:00 ile saat 17:00 saatleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmekte olup, Başvurular, Hakkari İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü adrsine yapılacaktır. İlanın tam metni İçin Buraya Tıklayınız.