Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi aracılığı ile kamu personeli alım ilanları yayımlaya devam ediyor. Söz konusu alım ilanları alımı yapacak olan kamu kurumu tarafından hazırlanmakta olup kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı tarafından duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilan ile Hakkari İl Özel İdaresi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 11 sözleşmeli personel alımı yapacağı duyuruldu. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda çalışacak? Başvuru yapacak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler nelerdir? Başvuru tarihi nedir?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Devlet Personel Başkanlığı yayımladığı ilan ile Hakkari İl Özel İdaresinin 11 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda çalışacak?

İnşaat Mühendisi - 2 Personel
Makine Mühendisi - 2 Personel
Harita Mühendisi - 2 Personel
Elektrik Mühendisi - 1 Personel
Maden Mühendisi - 1 Personel
Ziraat Mühendisi - 1 Personel
İnşaat Teknikeri - 1 Personel (Önlisans)
Şehir Planlayacısı - 1 Personel

Yukarıda bulunan pozisyonlar için kaç personel alımı yapılacağı belirtilmiş olup parantez içerisinde ön lisans yazan pozisyon için adayın iki yıllık mezun olması gerekirken diğer pozisyonlar için adayın lisans mezunu olması gerekmektedir. Başvurular 6 Şubat 2017 tarihinde başlayacak ve 10 Şubat 2017 tarihine sona erecektir. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki resmi bildiriyi incelemesi gerekmektedir.


Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim