Hacettepe Üniversitesi 01 Temmuz 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak için farklı pozisyon ve niteliklerde çok sayıda personel alımı gerçekleştiriyor. Duyuru Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde duyurulmuş olup, duyuru ile başlayan başvurular ilan yayımlandığı tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirilmesi gerekmektedir. 

ALIM KADROLARI NELERDİR ?

Hacettepe Üniversitesi yaptığı duyurusu ile bünyesine farklı pozisyonlarda, Lisans Mezunu 25 Hemşire, Lisans Mezunu 2 Diyetisyen, Önlisans Mezunu 8 Diğer Sağlık Personeli, Önlisans Mezunu 1 Gıda Teknikeri ve Önlisans mezunu 3 Programcı olmak üzere toplamda 39 Sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek.

ALIM ŞARTLARI NELERDİR?

Hacettepe Üniversitesi Sözleşmeli personel alım ilanına başvuruda bulunacak olan adaylar, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 01 Ocak 1982 ve daha sonra doğumlu olmak, alım yapılacak kadrolar için belirtilen pozisyonlara göre mezun olmuş olmak, herhangi bir kamu kurumunda sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak, gece dahil görev yapmayı kabul etmek şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, ilanın yayımlandığı tarih itibari ile başlayacak olup en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri şarttır. Yani son başvurular, 14 Temmuz 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. İlanın tam metnine ulaşmak isteyen adaylar Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirler.

Editör: TE Bilisim