Son zamanlarda Sağlık Personeline duyulan ihtiyaç sebebi ile Üniversiteler ilan yayımlamaya devam ediyor. Bu bağlamda Hacettepe Üniversitesi'de ilan yayımladı ve bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 75 kişilik boş kadro ile alım yapacak. Bu kapsamda alımlar sözleşmeli biçimde gerçekleşecek ve sadece başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler.

KADRO DAĞILIMI NEDİR?

Hacettepe Üniversitesi bünyesine 75 kişilik boş kadro ile 69 Hemşire, 1 Eczacı, 1 Fizyoterapist, 1 Biyolog ve 3 Sağlık Teknikeri kadrolarında alım yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Hacettepe Üniversitesi alımları için adyalardan bazı genel ve özel nitelikler aranıyor. Bu kapsam genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. Maddesindeki nitelikleri taşıyor olmak, Bazı kadrolar için KPSS şartını taşıyor olmak, İlgiili eğitim kurumlarından mezun olmuş olmaları gereklidir. Ayrıca Hacettepe Üniversitesi KPSS siz Personel alımı da apacak. Yayımlanmış olan ilana göre Eczacı pozisyonu için adaylardan KPSS şartı aranmıyor.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak,

Erkek adaylar için askerlik ile ilgisi bulunmamak, 4. 01.01.1985 ve sonrası doğumlu olmak,

 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak,

Alım yapılacak branşta belirlenen fakülte veya yüksekokullardan mezun olmak,

Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek.

Başvuru yapacak adayların son 1 yıldır (istifa tarihinden itibaren) herhangi bir kurumda sözleşmeli personel (657/4-B) olarak çalışmamış olmak,

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Hacttepe Üniversitesi personel alımına 02 Nisan 2020 tarihi ile başlamış olup en fazla 07 Nisan 2020 tarihine kadar devam edecek olup, Başvurular http://hospportal.hastane.hacettepe.edu.tr/acik-pozisyonlar.php adresine yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim