Hacettepe Üniversitesi bünyesine Sözleşmeli Personel alımı yapılacak. Bu kapsamda başvurular geçtiğimiz günlerde başlamış olup artık sona ermektedir. Bu kapsamda Hacettepe Üniversitesi 65 kişilik boş kadro ile fakrlı alanlarda olmak üzere sözleşmeli personel alımı yapacak. Alımlar Ön Lisans mezunu ve Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak. Peki henüz başvuru yapmamış olan adaylar nasıl başvuru yapacak? Yapılan başvuru sonuçları ise ne zaman açıklanacak? Detayları sizlerle paylaşıyoruz.

65 Sağlık Personeli Alımı Yapılacak!

Hacettepe Üniversitesi 65 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli olarak Sağlık Personeli alımı yapacak. Bu doğrultuda alımlar, 54 Hemşire, 2 Diyetisyen, 1 Fizyoterapist, 1 Sosyal Çalışmacı ve 7 Sağlık teknikeri alımı yapılacak. İşte kadro dağılımı:

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Hacettepe üniversitesine 65 Sağlık Personeli alımı başvuruları 30 Nisan 2021 tarihi itibari ile başlamış olup artık sona eriyor. Bu kapsamda en geç 14 Mayıs 2021 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece Hacettepe Üniversitesi resmi İnternet adresi üzerinden yapılacaktır. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanarak başvurularını gerçekleştirebilirler.

BAŞVURU EKRANI

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Üniversitenin Sözleşmeli Personel Alımı başvuruları için adayların genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise adayların yukarıda belirtilen eğitim niteliklerini taşıyor olmaları gereklidir. Ayrıca Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartı aranacak.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Hacettepe Üniversitesine sözleşmeli personel alımı için başvurular 14 Mayıs 2021 tarihinde sona erecek olup başvuru sonuçlarının en geç 7 iş günü içerisinde açıklanması bekleniyor. Buna göre başvurular en geç 25 Mayıs 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Sonuçlar http://www.hastane.hacettepe.edu.tr/ web adresinde yayınlanacaktır.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLADIĞINDA ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> 

Editör: TE Bilisim