Devlet Personel başkanlığı tarafından 08 Mart 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Hacettepe Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı alan ve pozisyonlarda toplamda 224 kişilik boş kadro ile personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre bu kadrolara başvuru yapacak adaylardan 2016 yılında yapılan Kamu personeli Seçme Sınavı puan durumuna göre alım yapılacaktır. 224 Kişilik kadro için 216 sı özel Bütçeden diğer kadrolar ise Döner Sermaye Bütçesinden alım yapılacaktır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Hacettepe Üniversitesi Önlisans ve lisans mezunu personel alımı yapacak. Buna göre Lisans mezunu olan, 168 Hemşire, 2 Psikolog, 2 Sosyal Çalışmacı, 6 Fizyoterapist, 7 Diyetisyen, 2 Eczacı ( KPSS Şartı aranmıyor ), 1 Biyolog alınacak. Önlisans mezunu ise 36 Sağlık Teknikeri ( Farklı alanlarda ) olmak üzere toplamda 224 sözleşmeli personel alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Hacettepe Üniversitesi  yukarıdkai kadrolar için adaylardan genel olarak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 01 Ocak 1983 ve sonrası doğumlu olmak, Haftalık 40 saati aşmayacak şekilde nöbet usüli çalışmasına engel olabilecek durum olmamak, Türkiye Cumhuryeti Vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Son bir yıl içerisinde herhangi bir kurumda sözleşmeli personel olarak çalışmamış olmak, Kadrosuna göre belirtilen alanda Lisans veya Önlisans mezunu olmak ve 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 15 gün içerisinde başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Buna göre başvurular en geç 22 Mart 2018 tarihine kadar yapılması zorunludur. Adaylar ilana göre istenilenbelgeler ile birlikte başvurularını şahsen yapmaları gerekmektedir. Başvuru işlemini yapan adaylar, Son başvuru tarihi dikkate alınarak en geç 7 Gün içerisinde KPSS puanına göre yapılan sıralama http://www.hastane.hacettepe.edu.tr/ web adresinde yayınlanacaktır. İlanın tam metnine ulaşmak isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim