Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olan duyuruya göre Hacettepe Üniversitesi personel alımı yapacğaını belirtti. Buna göre Hacettepe Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda toplamda 116 kişilik kadro ile Sözleşmeli olarak Kamu Personeli alımı yapğacak. İlgili Sözleşmeli Personel alımı ilanı 17 Eylül 2018 tarihi itibari ile başvurularına başlayan adyalar için artk son güne gelindi. Henüz başvurusunu yapmamış olan veya başvuru işlemini bitirmemiş olan adaykar başvurularda son güne gelindi İşte detaylar.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Hacettepe Üniversitesi 116 personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,  Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Bir kurum veya kuruluşta Sözleşmeli olarak görev yapmıyor olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak.

AYrıca adatlardan Lisans mezunu olanlar için 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden puan almış olmak ve Ön Lisansn mezunları için 2016 yılı KPSSP93 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR?

Hacettepe Üniversitesi bünyesine  Lisans mezunu 90 Hemşire, 3 Fizyoterapist, 3 Diyetisyen ve 20 Ön Lisans mezunu Sağlık Teknikeri alımı gerçekleştirecek. Bu doğrultuda adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup adaylara başvuru süesi için verilen 15 günlük sürebib sonuna gelindi. Adaylar başvurularını en geç 01 Ekim 2018 tarihine kadar yapmaları gereklidir. Başvurular Hacettepe Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına son başvuru günü mesai saati bitimine kadar yapılması gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için ve başuru kılavuzunu incelemek için Buraya Tıklayınız.