Gümüşhane Üniversitesi Resmi Gazetede ila yayımladı. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 7 kişilik boş kadro ile Desrek Personeli ( Temizlik Hizmetleri ) lımı yapılacak.

KADRO BİLGİLERİ:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Üniversiteye personel alımı için adayların öncelikle 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Buna göre, 18 yaşını tamamlamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Görevinden çıkartılmamış olmak, 2020 yılında yapılan KPSS'den P94 puan türünden puan almış olmak gibi nitelikler aranacak.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

1- Ortaöğretim (Lise ve Dengi) mezunu olmak,

2- Temizlik görevinin devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak,

3- İhtiyaç halinde vardiyalı çalışma düzenine uyum göstermek,

4- Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak,

5- 2020 KPSSP94 puanı en az 70 olmak.

6- Son başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi ile birlikte başlayacak olup en geç 15 gün içerisinde yapılmış olması gereklidir. Buna göre 15 Ekim 2021 trihi ile 10 Kasım 2021 tarihleri arasında  üniversitenin resmi internet sayfası www.gumushane.edu.tr 'den temin edilecek başvuru formu, başvuru dilekçesi ve istenilen diğer belgeleri, Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir. Süresi içinde yapılmayan başvurulardan, eksik belgeli dosyalardan, postada meydana gelen gecikmelerden Gümüşhane Üniversitesi sorumlu değildir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim