Devlet Personel Başkanlığı tarafından 30 Temmuz 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere Edirne Kapıkule Veteriner Sınır Kontrol Müdürlüğüne sözleşmeli olarak 7 kişilik boş kadro ile Veterinerlik Fakültesi mezunu olan Veteriner Hekim alımı yapacak. Bu doğrultuda adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesi ve bazı özel nitelikler aranacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı alımını yapacağı sözleşmeli personel adaylarından, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, Başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 10 Ağustos 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, "https://vskn.tarim.gov.tr/kapikule’’ internet adresinde yayımlanan başvuru formunu eksiksiz olarak dolrumak sureti ve başvuru belgeleri ile birlikte Edirne Kapıkule Veteriner Sınır Kontrol Noktası Müdürlüğü ,Edirne Kapıkule Tır Gümrük Sahası B-2 Blok A.Girişi Kapıkule- EDİRNE adresine şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

İlanın tam Metni

Editör: TE Bilisim