Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ( GİBTU ) bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda olmak üzere personel alımı yapacak. Yayımlanan ilana göre KPSS en az 50 puan şartı ile alım yapılacak. Peki allım kadroları nedir? Kimler başvuru yapabilecek? İşte detaylar.

Alım Yapılacak Kadrolar Nedir?

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi toplamda 3 kişilik boş kadro ile bünyesine en az lise mezunu personel alacak. Bu kapsamda alımlar Bilgi İşlem Daire Başkanlığına 1 Programcı, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı 1 Destek Personeli ve Genel Sekreterliğe 1 Büro personeli alınacaj. Genel Sekreterliğe yapılacak alımlarda adayların en az lise mezunu ve diğer başkanlıklara lisans mezunu olmaları şarttır.

Başvuru Şartları Nedir?

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi adaylardan genel olarak 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacaktır. Bu kapsamda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi şartlar aranacak.

Aynı zamanda Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve mesai saatleri dışında hafta sonları çalışmaya engel bir durumu olmamak şartı aranacak.

KPSS Şartı: 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSp94 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 50 puan almış olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversiteye personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 20 Ekim 2020 tarihi ile başlamıştır. Adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde yani 04 Ekim 2020 tarihine kadar yapılması gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim