Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesine sözleşmeli olarak 58 Personel Alımı yapacak. Başvurular 5 Nisan 2021 tarihi ile başlamış olup artık sona ermektedir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için ilan hakkında detayları aktaracağız.

Gelir İdaresi Başkanlığı ( GİB ) merkez teşkilatındaki eksikliği karşılamak üzere 15 farklı kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

GİB Personel alımı başvuruları 05 Nisan 2021 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 16 Nisan 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu kapsamda henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını http://sinav.gib.gov.tr adresindeki “Online Sınav Sistemi”ne kayıt olarak, sistemde yer alan sınav başvuru formunu elektronik ortamda doldurmaları suretiyle yapılacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinin (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak,
  • Yükseköğretim kurumlarından lisans düzeyinde eğitim veren fakülte veya bölümlerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,
  • Süresi içinde başvuru yapmış olmak.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Gelir idaresi Başkanlığı personel alımları 16 Nisan 2021 tarihinde sona erecek olup sonuçların Mayıs ayına kadar açıklanması bekleniyor.

Başvuru sonuçları açıklandığında anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirebilir ve gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim