Gençlik ve Spor Bakanlığı 2021 yılı Personel alımı ve İşçi alımı faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi GSB 2021 yılı 8121 Sözleşmeli Personel Alımı ve Kadrolu İşçi Alımı yapacak. Bazı ilanlar Ağustos ayı itibari ile geldi. Geriye kalan 2425 kişilik kadro ile de sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki Hangi Kadrolarda 2425 Personel Alımı Yapılacak? Başvuru Şartları ne Olacak? gibi bilgileri sizlerle paylaşacağız.

GSB Yayımlanan İşçi ve Personel Alımı İlanları:

GSB bildiğiniz gibi 2021 yılı için 8121 kişilik kadro ile Sözleşmeli Personel alımı ve işçi alımı yapacağını ifade etmişti. Söz konusu duyuru hem Cumhurbaşkanı hem de Gençlik ve Spor Bakanı tarafından yapılmıştı. Bazı ilanlar yayımlandı. Şimdi sırada yayımlanmayanlar var.

Bu yönde Gençlik ve Spor Bakanlığı 4346 kişilik İşçi Alımı ilanını yayımladı ve Kadın Erkek adaylar içerisinden 2928 Güvenlik Görevlisi Alımı ve 1418 Temizlik Görevlisi Alımı yapılacak.

Ayrıca geçtiğimiz gün yayımlanan ilana göre ise 1350 kişilik boş kadro ile 1000 Antrenör Alımı ve Millilik kapsamında 350 Spor Uzmanı Alımı ve Antrenör alımı yapılacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2021 yılı için şimdiye kadar 5696 kişilik kadro ile İşçi Alımı ve Sözleşmeli Personel Alımı ilanı yayımlamış oldu. Bakan ve Cumhurbaşkanı tarafından yapılan duyuruya göre ise 8 bin 121 personel alımı yapılacağı yönde olup geriye 2425 kişilik kadro kaldı. Alımlar Sözleşmeli olarak yapılacaktır.

2425 Sözleşmeli Personel Alımı Kadroları Ne Olacak?

GSB İşçi Alımı, Antrenör Alımı ve Spor Uzmanı Alımı ilanlarını yayımladı. Geriye;

  • Gençlik Çalışanı,
  • Yurt Yönetim personeli,
  • Psikolog,

gibi kadrolarda alım yapılacak.

Başvuru Şartları Ne Olacak?

Adaylardan her zaman olduğu gibi yine genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bunun dışında 2002 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden puan almış olmak gereklidir.

Kadrosuna Göre Özel Şartlar:

Yurt Yönetim Personeli: Dört yıllık eğitim veren üniversitelerin lisans mezunu olmak,

Spor Uzmanı: En az lisans düzeyinde eğitim veren üniversitelerin beslenme ve diyetetik, psikoloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon veya fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümleri ile yükseköğretim kurumlarının beden eğitimi veren veya spor eğitimi veren bölümlerinden mezun olmuş olmak.

Psikolog: Yükseköğretim kurumlarının lisans düzeyinde eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun olmak.

İlanlar Ne Zaman Yayımlanır?

Gençlik ve Spor Bakanlığı diğer ilanları yayımlandı Yani şu ana kadar gençlik ve Spor Bakanlığı 5696 İşçi Alımı ve Sözleşmeli Personel Alımı ilanı yayımladı. Geriye kalan 2425 personel alımı başvuruları ise önümüzdeki günlerde bekletmeden yayımlanması bekleniyor.!

İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

İOS Uygulama İçin BURAYA

Android Uygulama için BURAYA

Editör: TE Bilisim