Devlet Personel Başkanlığı tarafından 20 Şubat 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı alan ve kadrolarda toplamda 32 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Buna göre adayların bu kadrolara başvuru yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları şarttır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR? ALIM KADROLARI NELERDİR?

Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesine toplamda 32 kişi alacak ve buna göre, alım kadroları, Lisans mezunu 25 Hemşire, ortaöğretim mezunu 5 hemşire, Lisans mezunu 1 Ebe ve Önlisans mezunu 1 Sağlık Teknikeri şeklinde dağılmaktadır.

Söz konusu ilana başvuru yapacak adaylar, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir sağlık problemi olmamak, Erkek daylar içni askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, ÖSYM tarafından 2016 yılında yapılan kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde yani en geç 06 mart 2018 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Buna göre başvurular, Gaziosmanpaşa Üniversitesi resmi internet sayfasından alınacak başvuru formu ile birlikte Gaziosmanpaşa Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim