Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesindeki sözleşmeli personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda 42 personel alımı yapacğaını belirtti. Söz konusu ilan Devlet personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olup adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başladılar. Buna göre haberimizin devamından başvuru şartlarına, başvuru bilgilerine ve diğer bilgilere ulaşarak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliği için 42 kişilik boş kadro ile, Lisans mezunu 20 Hemşire, Lise mezunu 7 Hemşire, Ön Lisans mezunu 13 Sağlık Teknikeri ve Lisans mezunu 2 Sağlık Teknikeri alımı gerçekleştirecek. Ayrıca bu pozisyonlar için adaylardan KPSS B grubu puan şartı aranacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Gaziosmanpaşa Üniversitesi alımını yapacağı sözleşmeli persone ladaylarından, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlra göre, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi nitelikler aranacaktır.

Ayrıca adayların 2016 ve 2018 yıllarında yapılan Kamu personeli seçme sınavından puan almış olmaları gereklidir. Buna göre, Lisans mezunları için 2018 yılı KPSSP3, Ön Lisans mezunları ve Lise mezunları için 2016 yılı KPSSP93 ve KPSSP94 puan türlerinden puan alınmış olması gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın tarihi olan 15 Eylül 2018 tarihi itibari ile başlamaları gerekmektedir. Buna göre adaylara en geç 15 günlük bir süre verilmiş olup adaylar başvurularını en geç 28 Eylül 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlan hakkın daha detaylı bilgi almak için ve ilanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim