Gaziantep Üniversitesi personel alımı yapacak. Yayımlanmış olan ilana göre Gaziantep Üniversitesi sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin resmi gazete kararı ile Gaziantep Üniversitesi hastanesinde (Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi/Onkoloji Hastanesi) 1 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak eczacı alımı yapacağını ilan etti. Başvuru yapacak adaylardan bazı nitelikler aranmakta ve bu detayları sizlerle paylaşıyoruz.

GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

Adayların söz konusu ilana başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamaki Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Alanında 10 Yıl Deneyim sahibi olmak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Yükseköğretim Kurumlarının Eczacılık Fakültesi lisans programından mezun olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, gibi nitelikler aranacak. Ayrıca ilanda da belirtildiği üzere adaylardan KPSS şartı aranmayacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Adaylar başvurularına ilanın yayımlandığı tarih itibari ile başlayabilir ve en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu sebeple başvurular 25 Şubat 2019 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 10 Mar 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular istenen başvuru ervakları ile birlikte Gaziantep Üniversitesi Personel Daire Başkanlığından temin edecekleri başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) şahsen başvuru yapılacaktır. İlanın Tam Metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim