Gaziantep Üniversitesi yayımlamış olduğu ilanına göre bünnyesindeki personel eksikliğini gidermek için 64 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Söz konusu yayımlanan ilana göre alım kadroları ve nitelikleri farklı şekilde olacaktır. Ayrıca adaylara mülakat yapılmayacak olup adayların KPSS puan sıravı sıramalası alınmak sureti ile değerlendirme yapılacaktır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Gaziantep Üniversitesi bünyesine toplamda 64 kişilik sözleşmeli olarak, 50 Hemşire, 1 Sosyal Çalışması, 11 Sağlık Teknikeri ve 2 Diğer Sağlık Personeli alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Gaziantep Üniversitesi alımını yapacağı pozisyonlar için adaylardan genel olarak, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak,  2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından, Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundna yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 15 gün içerisinde başvuru yapmak zorundadırlar. Buna göre başvurular en geç 27 Temmuz 2018 tarihine kadar Gaziantep Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. İlanda yer alan pozisyonlardan sadece birine müracaat edilecektir. Posta yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim