Gaziantep Üniversitesi personel alımı için ilana çıktı. Az Önce 15 Ekim 2021 tarihi ile Resmi Gazetede yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Gaziantep Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 54 Kişilik boş kadro ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacak. 2020 yılı KPSS Puanına göre yapılacak değerlendirme ile alımı yapılacak kadrolar ve başvuru şartları haberimizin devamında.

Kadro Dağılımı Nedir?

Gaziantep Üniversitesi 54 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak;

  • Lise mezunu: 4 Teknisyen, 36 Destek Personeli,
  • Ön Lisans Mezunu: 6 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 4 Büro Personeli alınacak.
  • Lisans Mezunu: 4 Büro Personeli,

Başvuru Şartları Nelerdir?

Üniversiteye personel alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Perosneli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden puan almış olmak, Başvuracak adayların, başvurduğu nitelik kodunun karşısında yer alan aranılan niteliklerin tamamını taşıyor olması ve bunu belgelendirmeleri gerekmektedir.

Özel Başvuru Şartları:

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversiteye personel alımı için adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu yönde 15 Ekim 2021 tarihi ile başlamış olan başvurular en geç 30 Ekim 2021 tarihine kadar başvurularını tamamlamış olmaları gerekmetedir. Başvuru yapacak adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte Üniversitenin Personel Dairesi Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim