Resmi Gazete'nin 21 Ocak 2019 tarihli yayımlanan ilanlarında yer alan Gaziantep Üniversitesi personel alımı ilanı ile farklı pozisyonlarda toplamda 54 Sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bu yönde adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı ve 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca adaylara herhangi bir sınav yapılmadan Kamu Personeli Seçme Sınavı esas alınarak değerlendirme yapılacaktır.

Gaziantep Üniversitesi 50 Hemşire ve 4 Sağlı kTeknikeri kadrosu ile, Lise mezunu, Ön Lisans mezunu ve Lisans mezunu 54 personel alımı yapacak. İlgili alımlar sözleşmeli personel statüsünde yapılacak olup adaylardan aşağıdaki şartlar aranacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Gaziantep Üniversitesi 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir Sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacak.

BAŞVURULAR:

İlgili ilan için başvurular ilanın resmi gazete'de yayımlanması ile birlikte başlayacak olup en geç 15 gün içerisinde yapılması gerekmektedir. Yani buna göre başvurular 21 Ocak 2019 tarihinde başlayacak olup en geç 04 Şubat 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular, Gaziantep Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. İlanda yer alan pozisyonlardan sadece birine müracaat edilecektir. Posta yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Bu yönde adaylardan başvuru için Üniversitenin resmi sitesinden temin edilecek başvuru formu, 2018 KPSS sonuç belgesi, Mezuniyet belgesi, Kimlik fotokopisi ve - Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu ile yapılacak. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için İlanın tam metnini inceleyebilirsiniz.

İlanın Tam Metni