Gaziantep Üniversitesi 206 Personel alımı için ilan yayımladı. Yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Lisans ve Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden sözleşmeli alım yapılacak. Başvurularda son güne geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar ne zaman başvuru yapacak? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Gaziantep Üniversitesi 180 Hemşire ve 26 Sağlık Teknikeri pozisyonunda personel alımı yapacak. 675 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyan adaylar ve özel nitelikleri taşıyan adaylar başvuru yapabilecek. Bu yönde;

  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,
  • Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak,
  • ÖSYM tarafından yapılan KPSS'den Lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSp93 puan türünden puan almış olmak gereklidir.

BAŞVURULARDA SON GÜN!

Gaziantep Üniversitesi Personel alımı için başvurular 23 Kasım 2020 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 07 Aralık 2020 tarihine kadar gerçekleştirilmiş olması gereklidir. Başvurular sadece " basvuru.gantep.edu.tr" adresinden online olarak yapılacaktır. Şahsen veya posta yolu ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

DEĞERLENDİRMELER NASIL YAPILACAK?

Gaziantep Üniversitesine başvuru yapmış olan adayların KPSS'den almış oldukları puanlar ele alınarak yapılacak sıralamaya göre değerlendirme yapılacaktır. Üniversite tarafından KPSS puanına göre Yedek ve Asil adaylar belirtilecektir.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Gaziantep Üniversitesi yaptığı açıklamaya göre başvuruların bitmesinini ardından en geç 15 gün içerisinde sonuçlar duyurulacaktır. Bua göre 07 Aralık 2020 tarihinde bitecek başvurular en geç 22 Aralık 2020 tarihine kadar açıklanacak.

Sonuçlarda anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirerek anında haberdar olabilirsiniz. İşin Olsa İOS Mobil Uygulaması İçin BURAYA, İşin Olsa Android Mobil Uygulaması İçin BURAYA tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz

Editör: TE Bilisim