Gaziantep Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre Gaziantep Üniversitesi657 sayılı Devlet memurları kanunun 4. maddesinin B maddesine göre 3 farklı alanda 2020 veya 2018 KPSS puanı ile alım yapılacak. Peki alım yapılacak kadrolar ve şartlar nedir?

206 Sözleşmeli Personel Alımı Kadro Dağılımı:

Gaziantep Üniversitesi 206 kişilik kadro ile 180 Hemşire, 25 Sağlık Teknikeri ve 1 Odyometrist alımı yapılacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Gaziantep Üniversitesi 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Buna göre,

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

Özel Başvuru Şartları Nedir?

Adaylardan özel olarak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Nöbet Usulü Çalışmaya engel bir durum olmamak ve KPSS şartı aranacak.

KPSS Şartı: Hemşire alımları için adaylardan 2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde P3 puan türünden puan almış olmak gereklidir. Sağlık Teknikeri ve Odyometri pozisyonları için 2020 yılı KPSS'den P93 puan türünden puan almış olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Gaziantep Üniversitesi 206 personel alımı için adaylar başvurlarına ilanın yayım tarihi 23 Kasım 2020 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Bu kapsamda en geç 07 Aralık 2020 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadece " basvuru.gantep.edu.tr" adresinden online olarak yapılacaktır. Şahsen veya posta yolu ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim