Devlet Personel Başkanlığı tarafından 28 Nisan 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre, Gaziantep Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı pozisyonlarda toplamda 101 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacağını belirtti. Yayımlanmış olan ilana göre Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Onkoloji Hastanesine istihdam sağlayacak ve adaylardan bu yönde 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacaktır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Toplamda 101 kişilik kadro ile alım yapacak olan Gaziantep Üniversitesi kadro dağılımları, 80 Hemşire, 1 Sosyal Çalışmacı, 19 Sağlık Teknikeri ve 2 Diğer Sağlık personeli alacak. Bu yönde adayların bu kadrolar için en az önlisans ve lisans mezunu olmaları şarttır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Gaziantep Üniversitesi alımını yapacağı adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan durumuna göre, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden puan almış olmaları şarttır. Ayrıca Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek nitelikleri aranacatır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 12 Mayıs 2018 tarihine kadar yapılması şarttır. Adaylar Başvurularını, Başvuru formu, 2016 KPSS Sonuç belgesi, Kimlik Fotokopisi, Güvenlik ve Arşiv araştırması formu ve Diploma fotokopisi ile birlikte Gaziantep Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. İlanda yer alan pozisyonlardan sadece birine müracaat edilecektir. Posta yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.