Gaziantep Üniversitesi 100 Sözleşmeli Personel Alacak
Gaziantep Üniversitesi personel alımı yapıyor. Gaziantep Üniversitesi bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda toplamda 100 adet Sözleşmeli Personel alacak. Sizde Gaziantep Üniversitesi ailesine katılmak için alt kısımda verilmiş olan bilgileri inceleyebilirsiniz.
Gaziantep Üniversitesi 01 Şubat 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bümyesindeki çalışan eksikliğini tamamlamak üzere farklı niteliklerde olmak şartı ile toplamda 100 adet Sözleşmeli personel alacak. Adayların başvuruda bulunabilmesi için 2014 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan türüne sahip olmaları gerekmektedir. İstenilen diğer genel nitelikler ve başvuru bilgileri şöyledir:
GENEL NİTELİKLER:
     - Erkek adaylar için askerliğini bitirmiş ve ya askerlik ile ilgisi bulunmayan adaylar,
     - T.C. Vatandaşı olan adaylar,
     - Kamu haklarından mahrum bulunmayan adaylar,
     - Herhangi bir cezaya maruz kalmamış olmak, 
     - 2014 yılında ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan almış olan adaylar,
     - Herhangi bir kamu kurumunda veya kuruluşta Sözleşmeli olarak çalışmıyor olan adaylar,
KADROLAR:
 - Üniversite Hastanelerinde en az 1 yıl çalışmış olmak ve belgelemek. -İlgili Yüksekokulların/Fakültelerin Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu programından mezun olmuş 25 adet Hemşire,
 - Üniversite Hastanelerinde çalışıyor olmak ve belgelemek. -İlgili Yüksekokulların/Fakültelerin Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu programından mezun olmuş 40 Hemşire,
 -İlgili Yüksekokulların/Fakültelerin Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu programından mezun olmuş 35 Hemşire,
Olmak üzere toplamda 100 adet Sözleşmeli Hemşire alınacaktır.
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, ilan yayınlandıktan sonra 15 gün içerisinde ( 15 Şubat 2016 ) Başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Gaziantep Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta vb. müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir.
Editör: TE Bilisim