Gazi Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere personel alımı ilanı yayımladı. Sözleşmeli Personel Alımı ilanı ile Üniversitein Bilgi İşlem Daire Başkanlığından tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere Bilişim Personeli Alımı yapacak. Alımlar 2 kat ve 3 kat maaş ile yapılacak.

Bu kapsamda 1 Kıdemli Yazılım uzmanı ve 3 Yazılım ve Devops Uzmanı alınacak.

KPSS VE YDS DETAYI NEDİR?

Bilişim personeli alımı için adaylardan KPSS şartı talep edilecek. Ayrıca YDS şartıda aranacak olup değerlendirme de KPSS Puanının %70 i ve YDS Puanının %30 u ele alınarak değerlendirme yapılacak. Bu yönde adayların 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Lisans seviyesine P3 puan türünden en az 70 puan ve Yabancı dil sınavından İngilizce dilinden puan almış olmaları gerekmektedir.

KPSS Puanı olmayan adaylarında başvuru yapabileceği ilan için puan 70 olarak ele alınacak. Değerlendirmede ise %70 KPSS puanı ve YDS Puanı %0 olarak değerlendirileceklerdir.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Gazi Üniversitesine Sözleşmeli personel alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bunun dışında,

Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak gereklidir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

 Üniversitenin Bilişim personeli alımı başvuruları 2 Ağustos 2021 tarihi ile 16 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Adaylar başvurularını sadece personelilan.gazi.edu.tr/ adresinden üye girişi yaparak başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim