Gazi Üniversitesi Resmi Gazetede 19 Ekim 2020 tarihi itibari ile ilan yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre Gazi Üniversitesi bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere 7 kişilik boş kadro ile personel alımı yapılacak. Bu kapsamda Alımlar 2018 yılı KPSS puanı ile yapılacak. Peki Alım yapılacak kadrolar nedir? Kimler başvuru yapabilecek.

Gazi Üniversitesi Personel Alımı Kadroları:

Gazi Üniversitesi 7 kişilik boş kadro ile bünyesine farklı kadrolarda personel alımı yapacak. Bu kapsamda Sağlık Personeli Alımı alanında 3 Sağlık teknikeri ve 3 Diğer Sağlık personeli alımı yapacak. Tekniker kadrosunda ise 1 kişilik boş kadro ile Ön Lisans mezunu Tekniker alımı yapılacak.

Genel Ve Özel Başvuru Şartları Nedir?

Adaylardan genel olarak 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu bağlamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi nitelikler aranacak.

Özel Olarak ise,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2018 yılında yapılmış olan KPSS'den P93 puan türünden puan almış olmak, Nöbet Usulü çalışmayı kabul etmiş olmak şaetları aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Gazi Üniversitesi Personel alımı başvuruları ilanın yayımlanması ile birlikte başlamıştır. Adaylar başvurularını sadece İnternet ortamında personelilan.gazi.edu.tr adresi üzerinden yapılacaktır. Başvuru işlemleri 19.10.2020 – 02.11.2020 tarihleri arasında yapılabilecektir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim