Eylül ayında yapılan duyurular arasında yer alan, Gazi Üniversitesi personel alımı, Yapılan duyuruya göre personel alımı yapacağını belirtti. Gazi Üniversitesi bünyesine hemşirelik kadrosunda toplamda 30 kişi alacak. Adaylar Gazi Üniversitesinde sözleşmeli olarak görev yapacak olup, başvuru yapabilmeleri için Kamu personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları şarttır. Ayrıca başvurular ilanın yayımlanması ile birlkte başlamış olup artık sona ermektedir.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR:

Gazi Üniversitesi 20 Eylül 2017 tarihinde personel alım duyurusu yapmıştı. Başvurular 20 Eylül 2017 tarihi itibar ile başlamıştı. Ancak 06 Ekim 2017 tarihi itibari ile sona erecektir. Buna göre adaylar başvurularını en geç 06 Ekim 2017 tarihine kadar, Teknikokullar/BEŞEVLER-ANKARA adresinde bulunan Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapılacaktır. Başvuru esnasında istenilen belgeler ve başvuru formu ile gidilmesi gerekmektedir. Ayrıca başvuru formunu getirmeyen, eksik belge getiren ve başvuru tarihleri dışında yapılan başvurular hiçbir şekilde kabul edilmeyecektir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Gazi Üniversitesi alım yapacağı kadro için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlüğü bulunmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli ağlığı almıyor olmak, Lisans mezunu ve Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır.  Adaylar ilanın tam metnini inceleyerek ilan hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilir ve başvuru yapabilirler. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim