Gazi Üniversitesi Hemşire Alımı Yapacak. 12 Kasım 2020 tarihi itibari ile yayımlanmış olan memur alımı ilanlarına göre Gazi Üniversitesi bünyesşndeki personel eksikliğini karşılamak üzere sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı İlanı Yayımladı. Alımlar Gazi Üniversitesi Hastanesi Başhekimliğine yapılacak. İşte kadro detayları.

Sözleşmeli Personel Alımı Detayları:

Gazi Üniversitesi Hemşire kadrosunda 50 kişilik boş kadro ile Hemşirelik lisans programından mezun olmak şartı ile Hemşire Alımı Yapacak.

Hemşire Alımı Başvuru Şartları Nedir?

Gazi Üniversitesi Alımları için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu alanda adayların" Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhang bi sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamal" şartları aranacak.

Özel Şartlar:

Adaylardan özel olarak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Nöbet Usulü çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak gereklidir.

Aynı zamanda KPSS olarak adayların 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından B grubu puan dürümuna göre KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacak.

Gazi Üniversitesi Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

Gazi Üniversitesi personel alımı için adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 12 Kasım 2020 tarihi itibari ile başlamıştır. Adaylara başvuru için 15 günlük süre verilmiş olup başvurular en geç 26 Kasım 2020 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece http://personelilan.gazi.edu.tr/ adresinden üye girişi yaparak başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ