Gazi Üniversitesi personel alımı için ilan yayımladı. Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanına göre Gazi Üniversitesi 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında KPSS puanı ile farklı kadrolarda kamu personeli alımı yapacağını bildirdi. Alımlar Sözleşmeli olarak yapılacak. 2018 KPSS puanı ele alınarak yapılacak sıralama ile değerlendirme yapılacak.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Gazi Üniversitesi 24 kişilik boş kadro ile, Lisans mezunu 1 Bilgisayar Mühendisi, 1 İnşaat Mühendisi alacak. Ön Lisans mezunu 2 Bilgisayar Teknikeri ve 20 Tıbbi Sekreter alımı yapacak.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabielcek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bi suç hükümlülüğü olmamak gibi şartlar aranacak.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

1- Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak.

2- 2018 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak.

3- Başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak.(17.07.1985 ve üstü doğumlu olmak)

4- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

5- Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması.

6- İnşaat Mühendisi kadrosuna başvuru yapacak adayların Sahada çalışma ve seyahat engeli olmamalıdır.

BAŞVURULAR:

Gazi Üniversitesine personel alımı için başvurular 17 temmuz 2020 tarihinde başlamış olup en geö 31 Ağustos 2020 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular yukarıdaki niteliklere göre, http://personelilan.gazi.edu.tr/ adresinden üye girişi yaparak başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir. Başvuru işlemlerinin sistem üzerinden nasıl yapılacağını gösterir yardım dosyası yine aynı site üzerinden erişime açılmıştır.

DİĞER SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMLARI