Gazi Üniversitesi personel alımı için geçtiğimiz gün ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre farklı kadrolarda 162 kişilik boşluk ile alım yapılacak. Başvurular 15 Haziran 2020 tarihinde başlamış olup artık sona ermektedir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için detayları sizlerle paylaşacağız. Peki başvuru yapanlar için sonuçları ne zaman açıklanacka? Başvuru yapan adaylarada detaylı bilgi paylaşacağız.

ALIM KADROLARI VE ÖZEL NİTELİKLER:

Ayrıca bu niteliklere ek olarak adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler talep edilecek.

BAŞVURULARDA SON GÜN!

Adaylar başvurularına 15 Temmuz 2020 tarihinde başlamış olup en geç 29 Haziran 2020 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Adaylar başvurularını sadece online yapacaklardır.

DEĞERLENDİRMELER:

Başvuru yapmış olan adaylar için KPSS Puanı ele alınacak. Başvuru sonunda, sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar, 2018 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak belirlenecek olup herhangi bir yazılı ve/veya sözlü sınav uygulanmayacaktır. Adayların puanlarının eşit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, bunun da eşit olması halinde doğum tarihi büyük olan adaya öncelik tanınır

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sözleşme yapmaya hak kazananların isim listesi, işe başlamaları için gerekli belgeler ile bu belgelerin teslim edileceği yer ve zaman, başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 7 (yedi) iş günü içerisinde Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının resmi web sayfasında ilan edilecektir.

Bu kapsamda adayların başvuru sonuçları en geç 8 Temmuz 2020 tarihine kadar açıklanacak. Açık iş sayısı beş ve altında olan pozisyonlar için, açık iş sayısının beş katı, diğer pozisyonlar için ise 2 katı kadar yedek belirlenecektir.

SONUÇLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

Editör: TE Bilisim