Devlet Personel Başkanlğı tarafından 17 Eylül 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Gazi Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre başvuru yapacak adaylar mutlaka beliritlen başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar.

HANGİ POZİSYONLARDA PERSONEL ALINACAK?

Gazi Üniversitesi toplamda 162 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapıyor. Buna göre 158 kişinin ücreti özel bütçeden ve geri kalan 4 kişi Döner sermayeden ödenecektir. Buna göre Gazi Üniversitesi Lisans meuzunu, 140 hemşire, 2 Diyetisyen ve 4 Fizyoterapist alacak. Ön Lisans mezunu ise, 22 Sağlık Teknikeri olmak üzere toplamda 162 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi birsuç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar içni askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmaları gerkemektedir.

Ayrıca Lisans mezunları için 2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSp3 puan türünden ve Ön Lisans meuznları için 2016 yılı Kamu Perosneli Seçme Sınavından P93 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 17 Eylül 2018 tarihi itibari ile başvurularına başlayabilirler. Buna göre adaylara başvuru için 15 günlük süre verilmiş olup adaylar başvurularını en eç 01 Ekim 2018 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Başvurular Gazi Üniversitesi resmi internet sitesinden Başvuru Formunu tam ve eksiksiz doldurarak istenen belgelerle birlikte Teknikokullar/BEŞEVLERANKARA adresinde bulunan Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapmaları gerekmektedir. Başvuru için istenen belgeleri eksik getiren, başvuru tarihini geciktiren veya nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılmayacaktır. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıkayınız.

Editör: TE Bilisim