Fırat Üniversitesi personel alımı yapacak. Resmi Gazete'de yayımlanmış olan ilana göre Fırat Üniversitesi bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını ilan etti. Peki alım kadroları nedir? Başvuru Şartları Nedir ve nasıl Başvuru Yapılır? 

İşin olsa ekibi olara ksizlere bütün bilgileri aktarmaya çalışacağız. Fırat Üniversitesi Fizyotrapist, Hemşire ve Sağlık teknikeri pozisyonlarında alım yapacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Üniversitenin Sağlık Personeli alım ilanına başvuru yapacak adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyal Güvenlik Kurumundan yaşlı veya engelli aylığı almıyor olmak, ÖSYM tarafından yapılmış olan kamu Personeli Seçme Sıanvından puan almış olmaları gereklidir. 

Pozisyonuna Göre Özel Nitelikler:

FİZYOTERAPİST:

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans programlarının birinden mezun olmak, Lenf ödem tedavisi konusunda sertifikası bulunmak.

HEMŞİRE

78 kişilik kadro için Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu lisans programlarının birinden mezun olmak

1 kişilik kadro için Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu lisans programlarının birinden mezun olmak, 3. basamak kamu hastanelerinin ameliyathane biriminde en az 1 yıl çalışmış olmak

SAĞLIK TEKNİKERİ:

8 Kişilik Kadro için : Radyoloji veya Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ön lisans programlarının birinden mezun olmak.

1 Kişilik kadro için Radyoloji veya Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ön lisans programlarının birinden mezun olmak. (Diş Hekimliği Fakültesinde istihdam edilecek)

5 kişilik kadro için : Anestezi veya Anestezi Teknikerliği ön lisans programlarının birinden mezun olmak

1 kişilik kadro için: Anestezi veya Anestezi Teknikerliği ön lisans programlarının birinden mezun olmak, 3. basamak kamu hastanelerinde en az 10 yıl çalışmış olmak.

2 kişilik kadro için Patoloji Laboratuvar, Patoloji Laboratuvar Teknikleri ön lisans programlarının birinden mezun olmak.

2 kişilik kadro için: Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri ön lisans programlarının birinden mezun olmak.

1 kişilik kadro için : Ağız Diş Sağlığı, Ağız ve Diş Sağlığı, Diş Hekimliği-Hijyen, Diş Teknik Sekreterliği ön lisans programlarının birinden mezun olmak. (Diş Hekimliği Fakültesinde istihdam edilecek)

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Adaylar başvurularına 07 temmuz 2019 tarihi ile başladılar ve en geç 15 gün içerisinde başvurularını tamamlamaları gereklidir. Buna göre en geç 22 Temuz 2019 tarihine kadar Fırat Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına, başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte şahsen yapılacaktır. Ayrıca Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Süresi içinde yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir.

DEĞERLENDİRME VE SONUÇ:

Adaylar KPSS puan türüne göre üniversite tarafından değerlendirilerek kadro sayısının 5 katı kadar aday sıralamaya alınacak ve yapılacak sıralama sonucunda adaylara 7 iş günü içerisinde Fırat Üniversitresi Resmi internet sitesi üzerinden duyurulacaktır. 

İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim