Fırat Üniversitesi bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda ve niteliklerde 100 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacağını ilan etti. Fırat Üniversitesi 65 7 Sayılı kanunun 4/B maddesi uyarınca Üniversitenin Hastanesi ve Diş Hekimliği fakültesinde görevlendirmek üzere KPSS B grubu puanları esas alınarak sözleşmeli olarak sağlık personeli alımı yapacağını ilan etti.

Fırat Üniversitesi 100 kişilik kadrosu ile 1 Fizyoterapist, 79 Hemşire ve 20 farklı alanlarda Sağlık Teknikeri alımı yapacağını ilan etti.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Fırat Üniversitesi adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler doğrultusunda;

  • Türk Vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Herhangi bi suç hükümlülüğü bulunmamak,
  • Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak, (Sadece atanacak adaylara yapılacaktır.)

ÖZEL ŞARTLAR:

Fırat üniversitesi adaylardan özel oalrak eğitim şartı arıyor. Bu bağlamda yukarıda sizlerle paylaştığımız görsel de de göreceğiniz gibi adayların ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmaları gereklidir. Ayrıca, Herhangi bir kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, 2018 KPSS (B gurubu) sınavına girmiş olmak ve Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şartları aranır.

BAŞVURULAR:

Fırat üniversitesine personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 07 Temmuz 2019 tarihi itibari ile başladı ve adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde yani en geç 21 Temmuz 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını, Fırat Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına, başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte şahsen yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.