Devlet Personel başkanlığı son günlerde oldukça ilgi çekici ilanlar yayımlamaya devam ediyor. 06 Mayıs 2018 tarihinde yayımlanmış olan ilanalara göre Eskişehir Osmangazi Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda toplamda 255 kişilik kadro ile alım yapacağını belirtti. Buna göre adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak ve KPSS puan sıralaması esas alınmak sureti ile başvuruları kabul edilecektir.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILIYOR?

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi bünyesine toplamda 255 kişilik boş pozisyon ile sözleşmeli personel alacak. ilgili pozisyonlara, Lise, Önlisans ve Lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek. Buna göre, Lisans mezunu 150 Hemşire, Lise mezunu 48 hemşire, 14 Sağlık Teknikeri, 4 Fizyoterapist, 2 Eczacı ( Bu Pozisyon için KPSS ŞARTI ARANMIYOR ), 6 röntgen teknisyeni, 1 Büro Personeli ve 30 Diğer Sağlık Personeli alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapacak adaylar mutlaka başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir. Buna göre adaylardan ilgili pozisyonlar için genel olarak, Türk Vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerliğini yapmış vey askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel oalbilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, 1 yıl öncesine kadar sözleşmeli olarak çalışmış olmak ve 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, ilanın yayımlanması ile birlikte başvuurlarına başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 15 gün içerisinde 21 Mayıs 2018 tarihine kadar mesai saati bitimine kadar Eskişehir Osmangazi Üniversitesinden temin edilecek başvuru formu ile birlikte ve istenilen belgeler ile birlikte şahsen başvuru yapmaları gereklidir. Bunun dışında posta yolu ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim