Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi personel alımı yapacak. 15 gün önce yayımlanan ilana göre Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi bünyesine 103 kişilik kadro ile öğretim üyesi ve sözleşmeli sağlık personeli alımı yapacak. İlana başvurular Online olarak Üniversitenin resmi adresinden yapılıyor. Ancak ilan için başvurularda artık son güne geldik. Henüz başvuru yapmayan adaylar için bir kez daha ilan hakkında detayları sizlere aktaracağız.

HANGİ KADROLARA BAŞVURU ALINDI!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi bünyesine 13 Doçent, 7 profesör, 25 Doktor Öğretim üyesi olmak üzere toplamda 45 Öğretim elemanı alacak. Sözleşmeli olarak ise, 1 Eczacı, 4 Diğer Sağlık Personeli, 5 Sağlık Teknikeri, 2 Ebe, 1 Fizyoterapist ve 45 Hemşire olmak üzere toplamda 58 sözleşmeli kamu personeli alımı yapacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Başvurularına 08 Mayıs 2020 tarihinde başlayan üniversite artık başvuruları sona eriyor. En geç 22 Mayıs 2020 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecek. Adaylar başvurularını, "ilan.yyu.edu.tr” web sayfasından online başvuru şeklinde yapılacaktır. Şahsen veya posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi farklı alanlarda personel alımı yapacağından başvuru şartlarıda farklıdır. Adaylardan genel olarak ise 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesimdeki nitelikler aranacaktır. 

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Adayların yapacağı veya yapmış olduğu başvurular incelemeye alınacak olup KPSS sıralamasına alınarak KPSS puanı durumu ele alınarak çıkan sonuca göre adaylara bildirecektir. Başvuru sonuçları bayramdan sonra açıklanacağını düşünüyoruz. 

İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayarak İlanın Tam Metnine ulaşabilirsiniz.