Trakya Üniversitesi 2021 yılı personel alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Trakya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak. Bu kapsamda Üniversite hastanesinde görevlendirmek üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4/B maddesi kapsamında 62 kişilik boş kadro ile sağlık personeli alımında başvurularda son güne geldik. Peki başvuru yapmış olan adaylar için sonuçlar ne zaman açıklanacak? Değerlendirmeler nasıl yapılacak?

MÜLAKAT YAPILMAYACAK!

Trakya Üniversitesi alımını yapacağı, Diğer Sağlık Personeli, Röntgen Teknisyeni, Laborant, Sağlık Teknikeri ve Hemşire kadroları için adaylara herhangi bir mülakat yapılmayacaktır. Bildiğiniz üzere Trakya Üniversitesi personel alımı başvuruları sadece KPSS Puanı ile yapıldı. Bu yönde Üniversite aldığı başvuruları inceleyerek KPSS değerlendirmesi yapacak. KPSS Puanı ele alınarak yapılacak sıralama ile en yüksek puanından başlamak üzere en düşük KPSS puanına kadar asıl ve yedek adaylar belirlenecektir.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvuru bitim tarihinden sonraki beş iş günü içerisinde KPSS (B) grubu puan sıralaması yapılarak sonuçlar, www.trakya.edu.tr adresinde duyurulacaktır. Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Bu kapsamda başvurular 19 Haziran 2021 tarihinde sona erecek olup başvuru sonuçları 25 Haziran 2021 tarihine kadar açıklanması bekleniyor.

HENÜZ BAŞVURU YAPMAMIŞ OLAN ADAYLAR BURAYA TIKLAYARAK BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ.

Editör: TE Bilisim