Emniyet Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere açık pozisyonlar için personel alımı yapmaya devam ediyor. Alım ilanları EGM tarafından hazırlanmakta olup resmi internet siteleri ya da Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilan ile Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanlığı için 2 sözleşmeli uçak pilotu alımı yapılacak. Peki kimler başvurabilir. Nasıl başvuru yapılır.

Alınan Pozisyon: Uçak Pilotu
Personel Sayısı: 2

KİMLER MÜRACAAT EDEBİLİR


Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 2 sözleşmeli pilot alımı yapacak. Peki alım ilanına kimler müracaat edebilir.

Devlet memurları kanunun 48. maddesini taşıyor olmak
İlgili ünvan için EK-1'de belirtilen niteliklere sahip olmak
Güvenlik soruşturması olumlu soruşturmak

Yukarıda belirtilmiş olan şartlar Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanlığı tarafından aranmakta olup adayların bu niteliklere sahip olması gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanlığının alım yapacağı sözleşmeli uçak pilotu alımına adaylar nasıl başvuru yapabilir. 20 Mart 2017 tarihi ile 24 Mart 2017 tarihleri arasında adayların bulundukları İl Emniyet Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığına müracaat etmesi gerekmektedir. Adayların yanlarında getirmeleri gereken belgeler ve diğer detaylar için aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim